Vi är nu LogiApp

Vi har förenklat vårt namn och är nu LogiApp (vi tog bort den sista s-bokstaven från namnet). Samtidigt kommer vi att börja använda den internationella domänen logiapp.com i vår kommunikation. De gamla e-postadresserna för logiapps.fi kommer också att fortsätta att fungera.

Vi har börjat få kunder utanför Finlands gränser och vi marknadsför och säljer aktivt utomlands. Det nya varumärket och domännamnet är mer lämpade för internationalisering. Den beskriver också bättre vårt uppdrag att erbjuda transportföretag och bussföretag det bredaste möjliga utbudet av funktioner med en mångsidig mjukvara och applikation. Vår programvara inkluderar resursplanering, transporthantering, AI-baserad ruttplanering, kostnadsredovisning, skift- och arbetstidshantering, förvaltning av flotta och underhåll, fordonstelematik och mycket mer.

Våra kunder har berättat för oss att de värdesätter mångsidigheten i vår mjukvarutjänst och vårt företags tillförlitlighet, stabilitet och sakkunniga och goda service. En bra mjukvarupartner är bättre och ofta mer kostnadseffektiv än att ha flera separata programvaror och leverantörer.